Dental WorldReparatie service

[row]

[col span__sm=”12″]

Reparatieservice

 

De reparatie service wordt bij andere dental depots binnen de branche helaas maar al te vaak als bijzaak gezien. 
Vaak repareren ze de instrumenten zelf niet maar moeten deze opsturen naar derden waardoor de reparatie onnodig duur wordt. Wij repareren wel voor derden wij hebben bijna 95% van alle dental depots in Nederland als klant.

Dental World is een onafhankelijke groothandel, die zich gespecialiseerd heeft in reparatie van dentale instrumenten. Als speerpunt van onze organisatie staat reparatie / service op dentale instrumenten centraal.

Wij repareren de volgende merken:

MK-dent, W&H, Sirona, BA-International, Bien Air, KaVo, Faro en NSK

Wij repareren alle instrumenten in eigen huis hierdoor bent u verzekerd dat alle reparaties binnen 24 uur weer in uw bezit zijn, alle reparatie hebben 6 maanden garantie dit is uniek in Nederland. Elke reparatie wordt voorzien van een duidelijke prijsopgaaf, deze wordt u telefonisch dan wel per mail schriftelijk doorgegeven. Dental World gebruikt alleen de voorgeschreven onderdelen die de fabrikant voorschrijft, hierdoor blijft de kwaliteit van het product gewaarborgd.

Probeer ons uit, stuur de kennismaking bon (klik hier voor de bon) mee en ontvang 20% korting op uw eerste reparatie (max. 3 instrumenten)

[/col]

[/row]